Najboljši seks položaji na robu postelje!

30.11.2011 | Izabela M

Če želite popestriti vaše posteljne avanture, potem si vsekakor oglejte današnje 3 seksi nasvete.

 


seks položaji

Rob postelje omogoča mnoge zanimive spolne položaje (Photoxpress)

1. položaj na robu postelje: Sedeča samokolnica

 

Sigurno se spomnite, ko ste se kot otroci igrali samokolnico, kjer vas je prijatelj ali sošolec dvignil za noge, vi pa ste hodili z rokami naprej. Če ste še vedno tako gibčni kot nekoč, lahko s partnerjem preizkusite spolni položaj sedeča samokolnica, ki je v nekaterih potezah podoben igri samokolnica. Partner naj se udobno usede na rob postelje in stopala položi na tla. Položaj sedeča samokolnica od partnerke zahteva več fizičnega napora kot od moškega. Najlažje bo, če se najprej usede partnerju v naročje tako, da je proti njemu obrnjena s hrbtom in vzame penis v svojo nožnico. Nato naj se s trupom nagne naprej in se z dlanmi opre na tla, noge pa iztegne nazaj na posteljo tako, da z njimi objema partnerja. K enostavnejši penetraciji lahko partner pripomore tako, da boke sune malce naprej, obenem pa partnerko drži za ritnici ali boke, medtem ko jih ona pozibava ter v ritmu dviguje zadnjico. Ker je partnerka oprta tako z dlanmi kot tudi z nogami, ravnotežje ne bi smel biti problem. Položaj sedeča samokolnica obenem omogoča tudi draženje klitorisa, saj se ženska med premikanjem z njim drgne ob partnerjeva moda.

2. Kobra

 

seks na robu postelje

Draga, pridi na rob postelje (Photoxpress)

Pri spolnem položaju kobra gre le za variacijo spolnega položaja sedeče samokolnice. Moški se enako udobno namesti na robu postelje in stopala položi na tla. Partnerka se s hrbtom obrnjena proti njemu usede v njegovo naročje, se s trupom nagne naprej in z dlanmi opre na tla ter noge iztegne nazaj na posteljo, enako kot pri sedeči samokolnici. Tokrat draženje klitorisa ne bo tako intenzivno, temveč bo bolj izrazita globoka penetracija in s tem draženje globoke točke, ki se nahaja globoko v notranjosti vagine. Iz omenjenega položaja naj se partnerka dvigne in se z dlanmi namesto na tla nasloni na partnerjeva kolena. Njena drža telesa spominja na kobro, od koder tudi ime položaja. Zdaj je partnerju omogočeno draženje njenih bradavičk, če ženska vseeno za orgazem potrebuje še klitorično stimulacijo, pa jo partner v tem dvignjenem položaju kobre lahko draži tudi po klitorisu.

3. Pilot

 

Vlogo »pilota« igra partner, ki se v tem spolnem položaju namesti enako kot pri sedeči samokolnici, ki je osnovni položaj tudi za kobro. Torej usede se na rob postelje, partnerka pa se ponovno namesti tako, kot pri sedeči samokolnici. Spolni položaj pilot od ženske zahteva še malce več gibčnosti kot samokolnica in kobra. Torej iz položaja, v katerem je s trupom nagnjena naprej in oprta na dlani, naj se partnerka najprej dvigne v položaj kobre, pri katerem je z dlanmi oprta na partnerjeva kolena, nato pa se primita za roke tako, da partnerka najprej iztegne nazaj eno roko in nato še drugo. Šele ko je prepričana, da jo partner trdno drži in ko mu zaupa, naj se mu počasi ter previdno prepusti in se sprosti. Pri tem položaju se ženski pri pozibavanju bokov pridruži tudi partner, ki si pri držanju partnerke lahko pomaga tudi tako, da stisne nogi skupaj in partnerka s trupom delno leži na njegovih stegnih. Zakaj se položaj imenuje »pilot«? Ker partner spominja na pilota, ki krmili z letalom.

 Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

poznavalec  8. dec 2021 Povej mi, če še rabiš, ti dam kontakt bivše, ki res rada fuka...
IŠČEM SEX.........AMPAK KJE
poznavalec  8. dec 2021 Meni noro paše, ni pa vsaka za to. Sem imel eno, ki ga je raje v rit fasala kot kruha jedla, še danes me kdaj pokliče...
Analni seks
kmgslo 20. jul 2020 Nič takega v današnjem času. Je vse bolj odprto, nimamo več toliko, da bi ga zapravljali. Vsi hitimo in posledice se...
odprta zveza

Anketa

ANKETA