Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:

Blog - Lady_A

Predala sem se ji.. .

Lady_A 03-11-11 18:26

Stopila je iz avta. Že od daleč ji je migljal blont čopek. In njen nagajiv nasmešek. Stopila je do mene , se mi privila v objem in me globoko pogledala z njenimi modrimi očmi, da mi je pognala kri po celem telesu, metuljčke vse do tja dol. Začutila sem poljub v kotičku mojih ustnic in takrat me je stisnilo tam spodaj.. Zardela sem.. Danes sem jo namreč videla prvič v živo.. Po 5 mesecih pisanja.. Strastnih sms-ov.. Nenasitnih želja.. Želela sem si jo vzeti še v tisti sekundi.. Potegnila sem jo k sebi v objem in zastala par minut..

Zmenili sva se namreč, da se greva kopat v terme.. Najel sve sobo za eno noč..

Urice v baznu so potekale neznansko dolgo..Moje misli so uhajale k njej, k njenemu izklesanemu telesu.. Ampak je ne morem pred otroci..Drugimi starčki tako gledati..Namreč vsako sekundo sve si bolj pohotno zrle v oči..Naslonila se je na rob bazena.. Glavo sklonila nazaj..In se skušala sprostiti.. Potopila sem se in jo z rokicami pobožala po notranjosti njenih stegen..s celim telesom sem podrgnila po njej, da ji je zastal dih.. Narahlo je razprla ustnice.. In videti je bilo , da me hoče zalizati.. Js pa sem ji le globoko zrla v oči.. Pogled usmerila v ustnice.. še nižje..In jo s pogledom mučila do zadnj sekunde..dokler ni skočila name in me potopila..

Po večerji sve se odpravile v sobo..

Vstopile sve v dvigalo.. Nepričakovano sm jo prijela za roko..In jo kavalirsko poljubila na njo.. Ji pomežiknila..

Poskušala je odpreti vrata sobe.. Stopila sem zraven nje.. .da bi ji pomagala..Zatrepetala je..Nakar naju je prešinil feeling , ko sma se z ustnicami približale cm skupi.. Zastali.. In čutila se je le kemija med nama.. Narahlo sem polizala po njih..

Vrata so se odklenila..Dvignila sem jo za ritko.. In jo malce grobo potisnila ob steno..Zastokala je..Potrebno me je pogledala z modrimi Učkami..Ob katerih se mi je zmešalo..Z zobmi sem narahlo ugriznila v njen vrat.. Nadaljevala s poljubi po celem vratu.. Grizljala za ušeska.. Prijela me je za obraz.. In me z mehkimi ustnicami poljubila.. Narahlo zagrizla.. In potisnila jezik da sta se združila..

Močno sem jo čutila..Na poti do postelje sma strgale obleke ena iz druge..Vsedla sem se na posteljo in ona na mene..Začutila sem kako je mokra,ko sem s prstki podrgnila po njeni mucki.. Še bolj močno se je napičila na mojo mucko..Potisnila sem prstka v njoo.. Nohte je zarila v mojo kožo.. In praskala po celem hrbtu..Me prijela za lase.. In se s prski razgubila po njih..Močno je stokala, kar me je še dodatno vzburjalo.. V ritmu poljubljanja sem ji globoko porivala prstke.. da se je komi zadrževala..

Vlegle sva se.. Drgnila je po meni.. Dokler naju ni izdal nasmeh.. Nato sva v crkljanju obe zaspale..

Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2. Kliknite na ustrezno mesto v ocenjevalni vrstici, da sporočite svojo oceno.
 
loading

Komentarji:

###RESULT_COUNT###
jinjangmasaza
HI! Sem maser in nudim različne masaže! Od klasične masaže pa vse do eksotične novosti - masaže LUNIN CVET -tantrična masaža namenjena odblokiranju korenske in spolne čakre.

19/10/12 11:12
NaLe
Zdravo!
Sva mladi punci, obe na faksu, prihajava iz Maribora, in si želiva seksualne popestritve. Iščeva dekle, ki se je pripravljena poigrati z nama!

Če si zainteresirana, nama piši

Za začetek, se dobimo na kavici, zato se ničesar ne boj!

Komaj čakava, tvoj komentar :)
14/08/12 16:54
NaLe
Zdravo!
Sva mladi punci, obe na faksu, prihajava iz Maribora, in si želiva seksualne popestritve. Iščeva dekle, ki se je pripravljena poigrati z nama!

Če si zainteresirana, nama piši

Za začetek, se dobimo na kavici, zato se ničesar ne boj!

Komaj čakava, tvoj komentar
14/08/12 16:54

Dodaj komentar

Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:

Najnovejše v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Najbolj brane teme

Lady_A

Član od: 3. apr 09
Zadnji obisk: 14. dec 11

Blog - Lady_A

Blog - Lady_A >>

Prijava v sistemPreišči Interactive

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 327641

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran