Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Ona in on » Intimne razprave » Kaj vas najbolj privlači na ženski/moškem ???

Kaj vas najbolj privlači na ženski/moškem ??? - 2

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Avtor Sporočilo
Datum objave: 1. feb 2009 10:26
Roxanna
Roxanna
Datum prijave: 01.11.2008
Sporočil: 107
Mene pa najbolj očara pogled na moškem..če je bolj flirt sorte, z globokim pogledom me čist zmede icon_smile.gifTer iskren nasmeh mi veliko pomeni. Glede stila oblačenja pa se nebi ravno strinjala...sem spoznala privlačne moške urejene v obleki..ki mi po bližnjem srečanju in pogovoru to sploh več niso bili...in moške sportnega tipa, casual oblačilo..pa so nosili v sebi neko karizmo, nekaj s čimer znajo očarat žensko. Glede urejenosti pa definitivno menim da je na 1.mestu kakorkoli se kdo obleče. lp
Obdelujem...
Datum objave: 21. maj 2009 16:11
IntiMade
IntiMade
Datum prijave: 21.05.2009
Sporočil: 51
...to je zlo težko rečt ker lahko tudi privsakem moškemu kaj drugega, čist odvisno, drgač itak dober karkater in samozavest vedno privlači drugače pa...tudi kašne ma roke, trebuh, ritka,..
Obdelujem...
Datum objave: 24. maj 2009 14:17
zvitalisica
zvitalisica
Datum prijave: 16.05.2009
Sporočil: 8
moški zam icon_biggrin.gif..
vizualno naj bi bil urejen, čist (ne mislim sterilen icon_biggrin.gif), vsaj malo stila in občutka za to kaj obleče/obuje... logično je da me privlačijo taki, ki imam z njimi skupne interese, podobne aktivnosti, zanimanje ...ful me privlačijo tut moške roke (cele) icon_biggrin.gif, potem pogled, lasje, celotna postava
..mora bit spreten icon_biggrin.gif pa cenim, da ima vsaj nekaj soli v glavi oz. splošne razgledanosti, da je odprtega razmišljanja, samostojen, za akcijo
ful me narajca če je tip dober voznik, da hitro in agresivno vozi ampak, da se vseeno čutim varno in lahko zaupam v njegove sposobnosti..to je res narajca icon_biggrin.gif.
še ena stvar je: všeč mi je da so provokativni in da se malo zbadamo, sam ne sme bit žaljivo ampak tko..izzivalno to je WAAU icon_biggrin.gif
odbijejo me tisti, ki mislijo, da vejo vse na tem svetu in so nasploh celi pogumni in prepotentni..dej prosim no ...al pa kšni vase zaprti, tihi, ker js sm itak tok glasna skos d rabim vsaj enga da me preglasi al pa zamaši usta icon_razz.gif icon_biggrin.gif

(to je pa dolgo in nepregledno ratal..sam se mi ni dal spremenit icon_biggrin.gif)
Obdelujem...
Datum objave: 24. maj 2009 14:19
zvitalisica
zvitalisica
Datum prijave: 16.05.2009
Sporočil: 8
aja še to...mora bit pozitivne vrste, ergičen, dobrovoljen..ne rabim takih, ki govorijo kdaj bo nesreča pa kok bo sranje k se bo vlada menjala npr. icon_biggrin.gif
definitivno človek, ki uživa življenje, se ne brani novih preizkušen in bi lahko žural vsako noč dokler se lokal ne zapre icon_razz.gif (al pa sexal) haha

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 24.05.2009 ob 14:21.]
Obdelujem...
Datum objave: 24. maj 2009 15:36
alzeja
alzeja
Datum prijave: 30.07.2008
Sporočil: 170
Vem, da se bobralo hecno. Poleg vsehdrugih stvari ne blazno privlačijo zdravi poravnani zobje.
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 21. mar 2011 12:59
Sara_
Sara_
Datum prijave: 14.01.2010
Sporočil: 297
Odločnost. Da me v določenem trenutku potisne na postlo in sleče in mi gre brez vprašanj dol. Drugače pa ko se zjutraj s trdim prisloni nameicon_smile.gif mmmm
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 21. mar 2011 17:31
tihana
tihana
Datum prijave: 15.01.2010
Sporočil: 973
Mene pa najbolj privlači......

Poleg vzdrževanega videza, da moškega sploh bolj natančno pogledam:
- da je samozavesten. Da je do vseh vljuden in zabaven, meni pa pošilja prikrite poglede (lahko stroge, lahko navihane), samo ne takoj ene pohotne!!
Da je uspešen! Ker to zadovoljen človek izžareva - lahko si uspešen strugar, lahko je pa en dipl.ekonomist total idiot!

Da je optimist - oz. uživaški realist! Samo da ni črnogled in stokajoč in nerazumevajoč!

Da je razgledan, komunikativen, iznajdljiv in da nima dveh levih rok.

Toliko za začetek, hahaha!
Obdelujem...
Datum objave: 21. mar 2011 18:04
tihana
tihana
Sem pa zdaj pomislila na nekaj drugega. Ker to, kaj nas privlači, je vsem več ali manj jasno.
Ker pa 'sedmico' redko kdo zadane, se prilagajamo.

ŽENSKE bi prej sprejele fizične pomanjkljivosti. Samo da nam tip nudi varnost, mir, kakšno pomoč in pogovor. Še pri seksu zamižimo na en uč!

MOŠKI (še posebej mestni tipi) pa bolj prisegajo na zunanji videz.
A je tako?
Obdelujem...
Datum objave: 21. mar 2011 20:10
svetipomagavko
svetipomagavko
Datum prijave: 09.07.2008
Sporočil: 61
tihana,

kakor mi gredo na živce ženske pisarije v stilu "hočem to pri moškemu, iščem to, želim si to", bi te pa rad pohvalil za tvoj drugi post. Ja! Treba se je znat prilagajat okoliščinam in karakteristikam ljudi, ker verjemi, tudi tisti, ki izgleda na prvi pogled "kot sedmica", to prav gotovo ni. In prej ko se boste ženske sprijaznile s tem (se mi zdi, da ste nasplošno ženske bolj zasanjane glede tega), boljše bo za vas.

Kar se pa tiče tvojega vprašanja, bi pa tkole rekel; zrelejši moški sigurno potrebujejo ob sebi več kot le okras. Ker smiselno povzemanje partnerskega odnosa je poentirano v deljenju življenja, ne pa v buljenju v partneričino rit ali oprsje (kar sklepam, da je simptomatično za bolj nezrele moške - ampak OK; tak moški itak najbrž nima želje po čem resnem).

Imam za sabo prijateljstvo z zares lepo punco, ampak tako dolgčas mi ni bilo še nikoli v življenju. Imam pa za sabo tudi mnoga prijateljstva s povprečnimi ali pa lušnimi puncami in se jih veliko raje spominjam kot te "princeske".

Meni osebno je videz pomemben le do določene mere. Drži pa, da mora bit prisotna privlačnost, ki pa meni pomeni veliko bolj, kot pa videz sam. Takoicon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 3.
Datum objave: 21. mar 2011 21:55
tihana
tihana
Hvala za odgovor. In takoj si dobil 2 zvezdici.

Verjamem, da si se malo nerodno izrazil "hočem....iščem...".Jaz tudi pričakujem. To ni živciranje, tako je. Vsak si želi "srečno živeti do konca svojih dni..."

Zrelejši moški - pa se ozrimo malo okoli sebe - na prste lahko prešteješ MOŠKE, ki se s tabo 'strinjajo'. Hehehe.
Koliko je pa takih, vsem na očeh, ki odločijo za "okras".
In ta "okras" točno ve, zakaj se je obesil okoli vratu enega starejšega gospoda.

Bom čist čist iskrena! Tudi jaz bi se! Samo bi res moral bit bogat (jahta, vikendi, potovanja, večerje, plesi, darila....)!

Ja. Tok sem pokvarjena, da razmišljam o tem. Z enim mladcem šele začet vso "matrngo" ali uživat?

Pa ja nisi tako naiven, da verjameš v zvestobo do groba?
Mene je recimo presenetil še g. Trontelj - vremenko - tudi on ima "spremljevalko". Ojoj, komu danes še znese?

Obdelujem...
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistem

Preišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 617650

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA